Hin ne PC te dikujt

  Share
  avatar
  Vizitor
  Vizitor

  Hin ne PC te dikujt

  Mesazh nga Vizitor prej Sat Jan 23, 2010 8:49 pm

  Se pari duhet te hapim Start ,
  me pas Run , dhe ne Run shenojm "cmd" (pa thonjeza) Me pas do tju hapet 1 prompt Dhe ne te do te shenoni "telnet" . do tju shfaqet ni lloj prompti tjeter.. Pasi shfaqet telneti ateher shenojm
  "o" (pa thonjeza) ..
  dhe perfundimisht ne te do te shenojm :
  // ip'n e pc's/c$
  shembull : // 127.0.0.1/c$ dhe do te filloj te qaset (connecting pra: )

  dhe ne qoftse esht online do te qaset kaq.. knaquni
  p.s : Punon per Vetem kompjuteret qe e kan Share ndoj file apo folder , dhe qe eshte i lidhur LAN !

   Ora është Sun Dec 16, 2018 6:08 pm