Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Apple kalon në Bing?

h0Ax b00ter
    h0Ax b00ter
    Administrator
    Administrator

Male Age : 28
    Poenat : 498
    Reputacioni : 0
    Vendndodhja : @ AHT
    Numri i postimeve : 249

Apple kalon në Bing? Empty Apple kalon në Bing?

Mesazh nga h0Ax b00ter Sat Jan 23, 2010 1:35 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Apple kalon në Bing?

Apple e Microsoft janë duke negociuar për integrimin e Bing si makinë standarde të kërkimit në pajisjet iPhone e iPod Touch.
    Gjatë dy javëve të fundit Apple është negociuar me kompaninë Microsoft për një bashkëpunim të ri, raportojnë mediet botërore duke u thirrur në dy burime. Kësaj here bëhet fjalë për makinën standarde të kërkimit në versionin mobil të shfletuesit Safari për iPhone, makinën e deritanishme Google supozohet se do ta zëvendësojë Bing.
    Këto informata i vërteton konkurrenca çdo ditë e më e madhe në mes të Apple e Google në tregun e pajisjeve mobile dhe atë në të gjitha segmentet e harduerit e softuerit. Praktika e deritashme i ka shkuar për dore kompanisë Google, e cila në këtë mënyrë ka përfituar me anë të reklamave, sipas hulumtimit të kompanisë AdMob, reklamat më të shumta mobile janë shfletuar pikërisht nëpërmes pajisjeve të Apple - iPhone e iPod Touch.
    Kalimi në Bing do të mund t’i sillte Microsoftit një pjesëmarrje më të madhe në treg, e ndryshimet supozohet se nuk do të duhej të përfshinin aplikacionet tjera si ajo Google Maps. Marrëveshja ende nuk është arritur, kështu që kompanitë ende nuk kanë komentuar zyrtarisht këto informata.

Ora është Sat Nov 23, 2024 6:52 am